JYDEROTTEN                   

 Rottweiler kennel - Brugs og Udstillingshunde

Køb af hund hos Jyderotten

Anskaffelse af en hund er en beslutning, som rækker langt ud i fremtiden, og bør derfor ske efter nøje overvejelser. Køb af en Rottweiler er måske en smule mere krævende end hvis man havde valgt en anden race. Rottweileren er en speciel hund men, efter vores mening, verdens bedste hund. Se mere om racestandarden her og et køb af en Rottweiler hvalp skal nøje overvejes.

Lige som du har nogle krav og forventninger til os som opdrættere, tillader vi os også at have nogle forventninger til dig, som vi skal aflevere vores "hjerteblod" til.

Vi forventer, at du før anskaffelsen gør op med dig selv, om det overhovedet er en Rottweiler du skal have. Selvfølgelig er det ubetinget verdens dejligste hund, men da det er et levende væsen og ikke en ting man tager ned fra hylden når man har tid, lyst og lejlighed. Derfor SKAL du have gjort op med dig selv, om det reelt set er en Rottweiler du skal have.

Når du så har fundet ud af, at du vil kunne give din hund et godt liv er du velkommen til at kontakte os.

Her i huset er du altid velkommen til en snak om vores hunde og med vores hunde. Vi har ALTID kaffe på kanden (og mulighed for at lave the)

Hvis vi aftaler at vi skal mødes, så tag gerne hele din familien med, og specielt evt. børn. Så kan vi se hinanden an og fortælle om hver vores forventninger. Vi vil gerne hører om dine forventninger til hunden, os som opdrættere osv. Vi vil også kunne se dig lidt an, og fortælle om vore forventninger til de enkelte hvalpe, forventninger til dig som hvalpekøber osv.

Hvis vi lever op til dine forventninger - og du til vores - kan vi indgå en aftale. Herefter forventer vi, at du kommer og besøger hvalpen et par gange eller mere inden afhentningen.

Det er nogle ting som er meget vigtigt for Rottweileren som race - og for os som opdrætter.

  1. Vi får hvalpene testet inden de forlader os. Det foregår ved en hvalpetest se mere her.

  2. For at følge hvalpene og se hvordan de udvikler sig vil vi gerne have hele kuldet fremstillet i en kuldfremstilling. Kuldfremstillingen i rottweilerklubben er en beskrivelse af eksteriøret individuelt og samlet for kuldet. Der er også en mentaltest. Mentaltesten er et minimumskrav hvis hunden skal bruges til avl. Se mere om kuldfremstllingen her

  3. Vi vil gerne have hele kuldet HD og AD fotograferet. Det sker når hunden er ml. 14 og 18 måneder gammel. Se mere om HD og AD her

 Vi vil gerne indgå en aftale om punkt. 2 og 3 med dig som hvalpekøber. Hunden har jo forladt os så vi vil ikke tvinge nogen til det men det er en fordel for dig fordi du får en aktuel status på din hunds sundhed og mentale tilstand.

Derfor har vi gjort det NEMT og ØKONOMISK ATTRAKTIVT for dig at indgå aftale herom. Vi sørger for at lave aftale med en dyrlæg om at få taget HD og AD foto af hele kuldet på en gang. Vi indhenter rekvisitioner og bedømmelse ved DKK. Vi betaler alle omkostninger til DKK og vi giver et tilskud til fotograferingen.

Vi bestiller og betaler for kuldfremstillingen

Dermed får du reelt over kr. 2.000,- retur i forhold til købsprisen!   
Det du, som hvalpekøber, skal betale er din tid og transport og lidt til fotograferinen. Vi regner med at HD/AD bliver taget i Horsens. Kuldfremstillingen er en lørdag eller søndag, det tager en hel dag fra tidlig morgen til sidst på eftermiddagen. Vi giver mad på dagen. Tidspunktet bliver naturligvis sendt med god varsel. Vi gør opmærksom på at vi kun betaler for HD/AD og kuldfremstillingen såfremt du deltager på de tidspunkter vi har fremsendt.

Da vi opdrætter BRUGShunde, regner vi med at du - som udgangspunkt - går til træning med hunden hele dens liv. Hvalpemotivation og socialisering er meget vigtigt, det kan vi i et vist omfang hjælpe med. Vi har ingen krav eller forventninger om, at hunden skal til DM eller VM, men trænes det skal den, og det er der mulighed for i flere gode foreninger. F.eks
Rottweilerklubben
Dansk Politihundeforening (PH)
Danmarks Civile Hundeførerforening (DcH)
Redningshundetræning
m.fl.

Vi vil også ønske at du på et tidspunkt vil udstille din hund på en officel udstilling i Rottweilerklubben.

Der er ingen tvivl om, at det er i Rottweilerklubben eller PH der er størst specialviden om netop en Rottweiler, men vi skal ikke diktere hvor du går til træning. Vi har selv træningsmæssig erfaring fra begge disse foreninger, samt kendskab til andre, og vil selvfølgelig være behjælpelig med råd og vejledning om hvilken forening, der passer til dig.

Du kan forvente af os:
At hvalpen har DKK-stambog.
At hvalpen er ID-mærket med chip
At hvalpen er registreret i Dansk Hunderegister.
At hvalpen har fået 3 gange ormekur.
At hvalpen har dyrlægeattest på, at den er sund og rask.
At der i købekontrakten gives en klar besked om garanti og reklamationsret
At modtage vores folder, "Velkommen hos Kennel Jyderotten, hvor du kan læse om hvalpens opvækst her hos os, hvalpens udviklingsfaser, fodring og generel pleje af din nye hvalp.
At dine opdrættere (Pia og Peter) har STORE krav til den opdrætter de selv ville købe hvalp hos, og at ALLE disse krav - og flere til - er mere end opfyldt mht. hver eneste hvalp, der rejser fra Kennel Jyderotten
At du har købt en hvalp hos opdrættere, som bestræber sig på at være hudløst ærlige, åbne, imødekommende, reele og som aldrig er længere væk end en telefonopringning såfremt der måtte opstå udfordringer eller direkte problemer af træningsmæssig- eller anden karakter.