JYDEROTTEN                   

 Rottweiler kennel - Brugs og Udstillingshunde

Jyderotten's A-Kuld

Vindelsbo's BeaTrix er parret med SV Vagt's Cayman

d. 29-3-2015 En uge gamle i dag. Vægten stiger og stiger. Alpha har næsten tredoblet sin vægt og vejer nu 895 g. Adi er stadig lidt efter med 810 g.

d. 25-3-2015 Det går bedre med tæven, hun tager på i vægt og følger hannen i vægtkurven

d. 22-3-2015 blev der født 1 hanhalp og en dødfødt tævehvalp. Ved det efterfølgende kejsersnit blev der fjernet en død hanhvalp og der var en svag tævehvalp.

d. 23-3-2015 efter pasning og pleje natten igennem er der kommet mere liv i tævehvalpen. Hun har fået lidt mælkeerstatning og nu kan hun dige selv hos Bea. Der er håb for at hun er reddet.

Vi forventer at vores hvalpe alle bliver sunde, arbejdsivrige og i balance med deres drifter og evner.

Er du interreseret aå kontakt os for yderligere informationer. Kontaktoplysninger

Eftersom begge forældre har fået excellent flere gange på udstillinger, forventer vi at hvalpene på alle områder overholder racestandarden og at de er uden fejl. Vores forventninger til sundheden er også i top. De mentale egenskaber har vi store forventninger til. Begge forældre har gennemgået Rottweilerklubbens Avlskåring med den udvidede mentaltest. Cayman har dog ikke fået avlskåringen, det var ikke pga. af mentaltesten men pga. hans blodlinjer.

Efter vores mening så er Rottweileren en brugshunderace og det skal den blive ved med at være. I vores verden betyder det at hundene skal kunne arbejde men mere vigtigt, de skal kunne slappe af og lave afreaktion på de oplevelser de bliver udsat for. Vi avler ebsolut ikke for at få agrgrasive hunde men for at få hunde som kan bruges til sport og vagttjenste men de skal samtidig være en smuk, god, venlig og stabil familiehund. Det betyder at vi avler "Den hele Rottweiler"

Alle vores hvalpe bliver stambogsført i DKK og vi overholder naturligvis alle vores forpligtelser som sælger.

Vi er indstillet på at forsøge at gøre racen bedre og mere sund. Vores kuld bliver hvalpetestet og vi vil gerne have at alle vores hvalpe bliver stillet til en kuldfremstilling i Rotweilerklubben (UHM) og at alle vores hvalpe bliver fotograferet for AD og HD Vi betaler helt eller delvis udgifterne til fotografering og test. Det er dog under forudsætning af at hvalpekøberne kan og vil deltage på de datoer som bliver valgt.

Kuldfremstillingen skal helst være hele kuldet og de skal bedømmes på samme dag af de samme bedømmere.